
Merhaba...
Joie'ye Hoşgeldiniz
Size kısaca Joie’nin hikayesini anlatmak isteriz. 2 kardeş ve bir kardeşten öte dost bir hayalin peşine düştük. Bugüne kadar yaptığımız tüm iş ve özel seyahatlerimizde birçok ülke gezdik ve birçok kültür tanıdık. Ortak noktamız olarak sağlıklı ekmeklere ve iyi bir sandviçe olan tutkumuzdan yola çıkarak dedik ki, neden dünyadaki popüler ekmekleri geleneksel ekşi maya ile üretmeyelim ve coğrafyamızın zengin lezzetleri ile harmanlayarak benzersiz sandviçler tasarlamayalım. Hızlıca kolları sıvadık ve ekşi maya ekmekler üzerine Master Class eğitimi aldıktan sonra Joie doğdu.
Çıktığımız bu keyifli yolculukta, evimizde misafir ağırlar gibi çalıştığımız açık mutfağımızda, mevsiminde üretilen ve ait oldukları yöreden bize ulaşan ürünleri kullanıyor ve bunu yaparken bizim gibi doğaya ve insana önem veren üreticilerle yol arkadaşlığı yapıyoruz.
İkinci hayatımızda işimizi bilerek seçtik, çok çalışarak yola çıktık ve tutkuyla gelişiyor, lezzetlerimize yeni lezzetler ekliyoruz.

Joie Ekmekleri
Bizde Her Şey Ekmekle Başlar

Ekşi mayanın sağlıklı ve lezzetli yolculuğu
Joie’de gün ekmekle başlar
5000 yoldan uzun süredir var olan fermantasyon temelli ekmeklerimizi, gerek bireysel gerekse ticari talebinize göre 72 saat boyunca Leyla adını verdiğimiz mayamızla mayalandırıyor ve dinlendirme sürecinden sonra teslim ediyoruz. Gün içinde sık sık taze çıkan ekmeklerimiz bazen ev yapımı içeriklerle bir sandviç olarak bazen de birbirinden leziz tabaklara eşlikçi olarak Joie’nin minik sofralarında sizlerle buluşuyor.
Joie Moda
Mutluluğun ve neşenin bulaşıcı olduğunua
inanın
Lezzetle Sohbetin Buluşma Noktası
Joie'nin minik sofraları
Joie’de sandviç tasarımlarımızda olduğu kadar iddialı olduğumuz tabaklarımızı da hem komşularımıza hem de Anadolu Yakası’nın birçok noktasına online platformlar aracılığı ile evlerinize kadar taşıyoruz.
